Äckliga sushi

Heeeej alla glada människor!!

Igår skulle jag och Dzenana äta lunch ute, först tänkte vi äta pastasallad, men sedan kom vi på att jag aldrig ätit sushi! Så vi gick till east och skulle äta istället. Där finns det ju både Thai-buffé och Sushi buffé. Så jag tog några sushibitar så som hon tog och skulle smaka! Och.... Det var så jävla motbjudande, vidrigt och vedervärdigt! FYFAN vad äckligt det smakade!! Det är ju för fan RÅ FISK?! Jag blev så illamående att jag tappade apptiten sedan under hela dagen. Så jävla äckligt!!
 
Alla går runt och bara "åhh jag älskar sushi, sushi är så jävla gott" Jag förstår inte grejjer med att äta rå fisk med lite ris? prova att äta rått kött också om du nu gillar råa saker så kanske ni förstår vad jag menar med att äta sushi. Och kom nu inte med " aa men sushi är faktiskt en maträtt, det är inte rått kött. NEEEJ det är det inte men det kan bli en!! Same shit different names.

Sushi är oaptitligt. punkt slut! Ha en fortsatt trevlig fredag!

puss Your!! =)

Make me babies

Jag hittade en sida där man kunde se hur ens barn kunde se ut med den partnern som man har. Nyfiken som jag är så var jag självklart tvungen att se hur mitt och Niclas barn skulle kunna se ut. hahahaha!

Rätt gulligt att se, men tyckte inte att barnet varken var likt mig eller Niclas. Kanske blev det  bytt med något annat par på BB? 
Jag var även tvungen att kolla hur mitt och Christiano Ronaldos barn skulle kunna se ut... Så supersött !!!

Här kommer bilderna :)

Mitt och Niclas barn




Mitt och Christiano Ronaldos barn




Mitt och Brad Pitts barn

sug

Jag blir så jäääääääääääääääääääääääääääävla sur.

Äta ute

Hej Bloggen!!

Mina klasskompis frågade om jag ville med ut och äta på en grekisk restaurant efter skolan imorgon.


Då kom jag & tänka på en massa, fatta att behöva tänka " jag kan inte luncha med min kompis" för att man inte har råd.
Jag menar tänk på det, är det inte tragiskt? Som tur är har jag aldrig haft det problemet.

Men vill man sluta upp så i framtiden? Inte jag iallafall. Mitt mål i livet är att bli ekonomiskt oberoende.
Alltså inte oroa mig för utgifter. Vilket jag tror leder till god hälsa, tillsammans med att man mår psykiskt bra.
Hur som helst når jag alltid mina mål -  sikta högt, tro på dig själv så kommer man långt!




Sova nu, har föreläsning kl 8 imorgon. :) Glöm inte att jag älskar er! puss!!!


Några kloka ord, bara att lyssna och förstå, ni får det gratis

Hej kära läsare, fulingar, nollor, äckel, snyggingar, älsklingar vad som helst! =D



Jag tänkte skriva lite om det presentabla, hur folk presenterar sig, vilka intryck de ger av sina kläder. Helt enkelt ifall människor är välvårdade eller inte. Många tror att de kan gå runt i skolan och se hur äckliga och trasiga ut som helst och tro att dom kan få jättefina betyg. Det stämmer inte!

En lärare dömmer dig både utifrån din personlighet och dina verk. Det funkar inte att du går runt som ett jävla gettobarn eller som en punkar-emo eller vad som helst och tro att du ska få fina betyg. Visst i vissa fall för nu
säger väll du " Jag har en flickvän/pojkvän som fick jättefina betyg fast dom är emo bla bla bla" Jag orkar inte med sånt där utan det är bara så.


Människor dömmer, jag kan dömma, du dömmer när du går på gatan.
"Shit vilken lösaktig tjej, shit vilken fjortis, shit vad mycket finnar,
shit vad tjock han/hon var, shit vilken bla bla bla" Ja du förstår principen.
 
Hur som helst så har det varit mycket snack om det och då kommer jag att tänka på en person som jag känner som är så himmla duktig i skolan, som jag vet är duktig, men han får inte dom betygen som han egentligen förtjänar.
Han går runt med ett lila paraply inomhus, och då kan man ställa sig den  frågan; är den människan psykiskt sjuk eller skiter han bara i sig själv,  eller hatar han sig själv ? Jag förstår mig inte riktigt på det? Jag har så svårt att få in det där i huvudet varför man gör så mot sig själv. varför utsätter man sig för sånna mobbingpåhopp eller vad som helst, varför?
Har någon ett bra svar? Snälla tala om för mig...


Det var allt jag hade att säga, roligt att ta upp en disskussion om hur man är presentabel som människa för det skapar jävligt många intryck och människor är jävligt dömmande du kan inte gå till en arbetsintervjuv med en hoddie tröja och säga" Tja jag vill jobba". Tyvärr det funkar inte så, vakna upp i världen vi lever här. Vi i Sverige har problem med
" Ja men vi alla är lika värda. TYVÄRR det är inte så. Visst vi är lika värda men i andras ögon så värderar man det är bara någonting att fatta.


Hur som helst jag ska inte skriva för långt nu, ha en fortsatt bra dag :)

bloggar senare igen!! puss mina sötnosar .

LOVE/LAILA :)


Rast

Hej alla babysar!


 
Hinner inte underhålla er under dagen. Har massa viktigare saker för mig, som föreläsningar på högskolan. :)

Men jag lovar att uppdatera ikväll. Kom ihåg, jag ÄLSKAR er! Btw har läst era kommentarer om falskhet. Roligt att ni delar med er, det uppskattas. Vi hörs mina  babes :)  puss på er!

Falskhet

Tjena alla snyggingar!


Jag har precis kommit hem från jobbet och nu tänkte jag blogga lite.

Dagens samtalsämne idag är falskhet. Det kan vara falskhet på skolan, jobbet, ja precis var som helst. Jag kan ta ett exempel som jag råkar ut för dagligen, det är det klassiska.

Du går på stan "Trala la la la". Och så kommer en när du minst anar det "HEEEEEEEEEEEEEEEJ :D :D :D,
hur ääärrr deet???? " Det är bara... ÅÅÅÅhhh....

Jag vill bara spy den människan rakt i ansiktet. Inte för att man gör det, man bara "hej , det är bra, jo det var jättelänge sedan" osv.. Och så går den personen i fråga inte därifrån utan börjar prata och ta ditt nr när man vet att den personen är så jävla falsk. Det är så irriterande. Jag blir så jävla förbannad och trött. " A men jag tar ditt nr och så hör jag  av mig". Jag tänker bara. "Nej snälla gör inte det".  aja. jag finner inga ord. Falskhet är en stor jävla kategori och du kan säga flera tusen miljoner ord om det, jag är med om falskhet varje dag. Jag tror nästan att alla är det, iallafall folk som är ute och inte bara sitter hemma vid datorn 24/7.

Jag kan själv vara jävligt falsk ibland, men jag kallar det för att var diplomatisk. Men jag är aldrig sådär överdriven att jag ska börja ta nummer och hålla på och löjla mig.

USCH!! :)


Cheeky Girls

HAHAHAHAHAHAHA! TVÅ RYSKA TVILLINGAR GÖR EN LÅT CHEEKY SONG OCH JAG SÄGER BARA HAHAHAHAHAHAHAHA! NI MÅSTE KOLLA PÅ DETTA, PATETISKT ELLER VAD?! LYSSNA PÅ BRYTNINGEN HAHAHAHAHAHAHA, JAG DÖR!


Makt



Hej kära okuyanlar!

Såg en dokumentär på Svt.se, den heter fyra fruar och en man. Det handlar om en idiot till man i Iran som har fyra fruar och skaffar en femte till slut.

JAG BLIR SÅÅÅÅÅ AAAAAAAAAAARG. Han behandlar de gamla fruarna som skit. Han har endast sex med sin "nyaste fru" då han ber henne ha dörren olåst på natten så han kan göra sitt. Men fattar ni? Islam säger att man får ha 4 fruar om man har råd och kan behandla alla LIKA. Vilket är omöjligt för en människa, man favoriserar alltid en!

Om jag kom till Makten i mellanöstern skulle jag "europisera" precis allting. Antingen skulle jag vara en grym jävel och avrätta alla dessa extremister och fundamentalister, jag är emot dödsstraff men till sådana måste man agera radikalt. Eller så skulle jag tvinga dem att ändra tankesätt. De får välja. Döden eller byta tankesätt för jag är så trött på hur vissa män behandlar kvinnor i dessa länder. 

Jag blir så lack att jag vill gå ner dit och be alla rösta på mig så att jag kan börja mitt blodbad vs. kognitiv terapi mot dessa idioter!


Tack!

KAN VISSA TONA NED SIN LOOK?

Kolla på den här bilden, finns det något snyggt, eller attraherande?
FYFAN (BLÄÄ) säger jag bara, varför kan inte vissa bara tona ner sin look & makeup? Ser ut som spacklande clowner.
( I detta fall transor)

Men folk som i överhuvudtaget sminkar sig på det här sättet, vad tänker ni på?!


Facebook

Hej alla goa & glada!

Har precis ätit frukost. :)

Hur som helst satt jag och grubla över Facebook igår & kom på att jag är "vän" med en massa människor där som jag aldrig skulle hälsa på om jag såg dem på stan.
Dessutom är hela konceptet på facebook typ "Find your old friends", men vem vill det liksom? Det finns ju en anledning till att det är en "old friend". 

nåja jag vet inte om jag finns på facebook så länge till. Varför blir man vän med folk på facebook som bara är bekanta; För att snoka och ha ett samtalsämne.

Jag minns när jag la in bilder på mig och Niclas från när vi var i Turkiet och vips så visste hela Borås om det på 1 sekund.
Dessutom finns det folk som tar dina bilder därifån och använder till en massa annat, tro mig jag har varit med om det!!


Men än sålänge är det en liten tidsfördriv när man vill glömma allt som har med smarthet att göra under 5 minuter.


WIHOO! :D


Min granne

Hej Snyggingar!


Jag var över hos min 70 åriga granne för att lämna ett
brev som kommit fel på posten. Hon brukar alltid vara superlugn, nästan sådär lugn att man tror att hon när som helst ska sluta andas för att hon är så dödslugn.

Så jag knackade på hennes ytterdörr, och hon öppnade och BOOM!!
"ÅHHH STJÄRNA PÅ HIMMEEELEEEN, SÄG ATT VI SES IGEN". Ni vet Stjärnhus gamla schlagerlåt för tusen år sedan. Jag fick en sådan chock utav det. HJÄLP?


Så står hon där helt superglad och gungar på höfterna lite lätt, men hallå är hon den ända som vet om att hela världen är på väg att gå under och ha samlat sina sista krafter för en sista dans utan att ha sagt någonting till resten av befolkningen?

Det är sådana små finesser som förgyller dagen, hur som helst så började jag asgarva. Jag kunde verkligen inte hålla mig. För det passade verkligen inte in?


Jag tänkte mig sega lilla tanten sakta öppna dörren, tacka för att jag kommit med post och sedan säga "adjö" och stänga dörren. Men istället " ÅHH STJÄRNA PÅ HIMMLEN SÄG ATT VI SYNS IGEN" på hög volym.


Inte alla som har en så oväntad granne!! :) Klockrent


5 SIMPLA ORSAKER




 
Nu ska vi göra en analys av mig, helt enkelt visaulisera
och illustrera till varför jag kommer att stryra världen.
Om inte världen så kommer jag iallfall att vara någon slags
ledare/chef eller whatever.


Nu benar vi ut situationen;


1. Min sociala kompetens är så otroligt charmerande, till
och med vakterna på krogen och polisen på gatorna ser till
att det blir som jag vill.


2. Mitt smarta ekonomitänkande och snabbtänkta hjärna ser till att jag tänker snäppet
före alla andra. Hade jag haft makten hade du bara betalt 13% skatt
och ändå haft gratis sjukvård.


3. Min intelligenta arom sprids till varje individ, och visar
respekt när jag talar. Jag har en smart strategi på att göra
så att alla blir glada i alla situationer, jag klarlägger och benar lätt ut
situationer med både smarthuvuden & dumskallar.


4. Att vara presentabel. Det är nog det viktigaste. Man måste
sköta om huden, kroppen, ha på sig anständiga kläder och se
sofistikerad ut alla tider, regn som sol, bakfull som klimax.
Har man en charm och rätt personlighet passar man i allt. Jag är ett bra exempel.


5. Det gäller att vara sex objekt i rätta situationer, det
skapar oerhört många möjligheter. Jag vet vad jag talar om
& har alltid rätt.


 


Borås, Borås!

Till alla som gnäller på staden Borås. Jag är så trött på att höra ert tjöt om att "Borås är världens minsta stad, alla snackar skit om alla, det finns inget nytt folk och det händer ingenting här, jag tappat livslusten här, ÅHH jag hatar att bo här!! " Alltså helt seriöst? Är det bara jag eller sover typ hälften utav Borås befolkning? Ingen har tvingat er att bo kvar här. Gör något åt ditt liv istället för att klaga.

Jag talar också om allmänt vilka intryck folk ger genom att det är ni själva som bor här. Ni väljer ju om Borås är en rolig stad att bo i eller inte. Snacka inte så jävla mycket skit om varandra då så slipper dom som har dåligt självförtroende gråta sig till söms om nätterna. Som jag sa innan, folk som inte förstod vad jag menar sover fortfarande och kommer nog aldrig vakna upp. De lever i sin tråkiga traditionella svensson värld och tror att Stockholm är världens mittpunkt. Så typiskt med sådana som tror sig veta så mycket men egentligen är en "Hej hej, jag har varit på Mallis" I övrigt så får alla sova så sött & ha det så bra! puss

Bilder från i helgen

Här kommer lite bilder från i helgen :)





aja blev inte så många kort, men 2 iaf :)

fuck. :)

Har ni någon gång blivit lockade att göra någonting som ni inte ska?



jag är trött.





puss sötnosar

wiiiiiiiho :)

Sådäääääääääär nu är äntligen matteprovet över :) WIHO!!!!! känns som att man precis fått sommarlov. =)

Matte prov

Hej alla bloggisar. Imorgon har jag ett stort matte A,B,C,D,E,F  prov så jag har inte tid att blogga idag, =( puss!!

Mellgren, HURRA!

Erik fyllde år i veckan vilket innebär... Fest ;)

Jag och Niclas har precis varit i gbg och kollat på kläder, jag ville kolla efter en vinterjacka., men hittade ingen. =/
Men Niclas köpte en t-shirt på Design Only för 450 kronor. Rätt dyrt men den var snygg :)

Om 45 minuter ska jag träffa upp Elvira,Sandra och Johanna på stan för att sedan gå till Erik.
Som vanligt är jag sent ute med allt så nu måste jag skynda mig och göra mig iordning.





xoxo!

Hur ser du ut?

Jag var inne på den här roliga sidan. Man kan se hur man skulle kunna ha sett ut om man var mörkhyad, bebis, äldre mfl. Man får ta det med en nypa salt självklart, ingenting som stämmer överens med verkligheten  ;)



Sött bebis-barn jag var va? haha




Så här skulle jag se ut om jag var afrikan, fast det är jag ju redan halvt eftersom att pappa är från Egypten.





Väst-Asiat ;P




Läskig bild. Jag när jag är 70 tydligen :O


Om jag var en porrstjärna..




Vad skulle du heta? Testa här :)

Walk the road in the middle of the night

Igår var vi som sagt ute. Var skitkul =) Jag vet inte hur många olika drinkar och olika shottar vi provade och ja, vi dansade ingenting utan vi var på olika ställen samtidigt istället. Låter inte så jätteroligt men det var verkligen roligt :)


Sedan har jag lite ångest för min tabbe som jag gjorde igår. Jag och min tjejkompis Dzenana behövde aldrig visa legg igår, som tur var eftersom att det är 20 års gräns där och vi är ju bara 19. Sedan när vi skulle gå hem så gick jag fram till den ena vakten som jag känner lite lite pyttelite och sa

" Alltså jag är ju inte 20. men jag är 89.a , men jag får komma in ändå eller huuuuuuuuuuur?!?!"

Vakten: Neej tyvärr du måste vara 20. Vi har regler här.

Jag: Men joo jag är ju student och på torsdagar är det ju studenttorsdag

Vakten: Man måste ändå vara 20.

Varför sa jag någonting från första början?

Matteeee och nu festa

Idag har jag varit i skolan sedan klockan ett till klockan sex. Fem timmar alltså. Låter kanske inte så jättemycket men jag är verkligen helt SLUT!! Matten tar livet ur mig och sakta börjar jag närma mig döden. långsam men effektivt. Neej jag skojar. Men matte är faktiskt kul! Iallafall när man klarar uppgifterna, när man inte klarar dom suger det :P



Så nu ska jag och mina klasskompisar ut och ta några drinkar, shottar och vinglas på X&Y. Ska träffa dom om 30 minuter och jag har inte ens börjat fixa mig. Måste skynda mig.!

xoxo!!

Viva la Diva

Igår var jag i göteborg och fotade för viva la diva, Åhlens egna sminkmärke... Bilder kommer upp när jag fått dom skickade :)


Sedan var Niclas så supersöt att när jag missade tåget hem igår kväll så åkte han hela vägen från Borås till Göteborg på 40 minuter och hämtade mig.  Puss puss puss på dig supersöta Niclas :)

Arga Alexander

vs

Alla tyckte tydligen inte att mitt skämt var lika kul. Alexander Sundqvist ringde mig helt förtvivlad

Jag: Jaa hallå.

Alexander: Alltså allt är helt fucked up.

Jag: Va? Vem är det? (Han ringde från dolt nr)

Alexander: Alltså det är Alexander om du minns mig?  Alltså allt är fucked upp, vad ska jag göra?

Jag: Jaså, vad är det som har hänt då?

Alexander: Vi har inte snackat sedan i April eller hur?

Jag: Ne det har vi inte, vadå då?

Alexander: Alltså det smset du skickade, det låter som att vi har haft kontakten över hela sommaren och som att vi är på G eller någonting. Jag har lixom haft flickvän sedan April nu och min flickvän tror att vi håller på eller någonting, i smyg bakom hennes rygg.

Jag: Nee jag skämtade bara. Jag skickade det till några i min telefonbok bara för att se vad ni gjorde. På skämt.

Alexander: Men ditt skämt var inte roligt. Allt är fucked up nu. Det var inte roligt.

Jag: Nehe men jag skämtade herregud. Jag kan snacka med henne och säga att jag skämtade.

Alexander: Men min flickvän tror mig inte. Allt är fucked up nu.

Jag: Nehe men bra förhållande ni har där ni inte litar på varandra?

Sist men inte minst

Filip Ivarsson, min klass och jobbarkompis.

Först skickade han ett sms : "Sitter på jobbet vem är du?"

tätt följt efter:

"Hej Laila! Som sagt min mobil är ju trasig :) Så hade inte ditt nr :) hehe varför skickade du ett så konstigt sms? :) haha"



Läs min blogg så förstår du ;)

nr 11

Jesper Asp blev nummer elva!

"Just nu sitter jag på jobbet... Såg sms.et. lite sent, men jag har suttit här sen fem... Vad tänkte du på? :)



Jag tänkte på att den här leken var rolig :P


Nr 10.

"Mr  Sveriges man 2005" Alexander Sundqvist.

"Tomt sms" och nu när jag tittar efter så har jag tre missade samtal ifrån Alexander.



Desperat?

Nr: 9

 Ludvid Andersson tog nionde platsen



"Läser ditt sms"




Jaja var tråkig då.

Nummer 8

Plats nummer 8 tog Marcus "halsduk" Elfström, både andraplats och åttondeplats, bra jobbat!

"Vad tänkte du på elle skicka du till fel person? ;) "



Ja ja men jag kan inte svara på sms så fort. Läs min blogg så ser du vad jag tänkte på ;) ("eller" stavas med ett R på slutet ;) )


Nummer 7

Min Cafe Opera kompis Kim Edwinsson

"Hallå där! ne jag är hemma i lägenheten och kollar film med firren, Hurså?"



Varför vara så förutsägbar?

Nummer 6

Dags för Marie som först ringde upp men när jag inte svarade skickade ett sms.

"Jag kom exakt hem och la mig på sängen... Vad gör du? :)  Ring sen. Pusspuss



Ja jag ska ringa dig sen :D

Nr:5

Den femte är alltså härliga Dzenana Delic.

"Skriver det här smset :P "



Gör du verkligen det? NEHE?!?!, Blev lite överaskad, det trodde jag absolut inte :D

Nummer 4

Nummer 4 är alltså Mikael Grünning.

"Står i omklädningsrummet på jobbet och funderar på var nyckeln till båten kan vara. Själv då?"



Har han tappat bort nyckeln? Illa.

Nr:3

Då var det dags för vår bronspristagare Marcus Elfström

" Kollar på tv ;) "



Fan va slö

Andraplatsen

Yes, next up - Erik Mellgren

"Jag spelar tvspel med maria:$"




Okey, tjejtjusare som han är ;)

Grattis till förstaplatsen

Efter exakt 22 sekunder trillade det första sms.et in.  En efter en, nu öser det in svar. Andreas Karlsson vann första pris.

"Sitter i en bil. Du då?


Då vet vi det.


Vad gör man på en tisdag?

Satt och undrade vad man kan göra på en tisdagskväll. Vad gör man egentligen? Därför har jag skickat ut följande sms till slumpmässigt utvalda personer i min telefonbok:

"Vad gör du? Exakt just nu?"

Nu väntar jag med spänning... :D



And then she feels like flying

Sådär. Välkommen Måndag. Angenämt. Jag älskar måndagar. Och jag älskar söndagar också för den delen. Det känns liksom som så skönt att börja på en ny  vecka med nya tag. (ironisk) Söndagar är otroligt, ... tomma. Ingenting rör sig. Alla är sega, och fyllda med ångest från helgens bravader. . och måndagar? Sedan imorse har jag suttit med den jävla matten. Jag orkar seriöst inte mer, tur att den är slut nästa vecka efter provet annars skulle jag vara tvungen att ta livet av mig. Jag försöker att tänka positivt, " Matte är ju jättekul", " Kan andra förstå det så kan du" osv osv. Jag förstår bara hälften av dom jävla talen. Hur fan ska man lära sig matte D, E, F på två veckor har högskolan tänkt sig? Jävla idioter.

Skönt att skriva av mig, nu är jag glad igen. Men jag ska INTE plugga mer, det får pappa hjälpa mig med imorgon.


Ikväll ska jag jobba med.

pusss!!!

Ska jag skratta eller gråta?



Kickoff

Så nu har jag kommit hem från kickoffen som Citysälj hade i Örebro. Den här kickoffen språrade inte ut lika mkt som förra året, men det var fortfarande helt galet.  Glas kastade hur som helst, (extrem)vild dans, kille som badade i konstgjord sjö :P . Dom som jobbade där ville ringa polisen t.o.m. Med det var iof överdrivet. :) Men tror faktiskt att ALLA hade skitkul. 

 

Nu har jag även målat lite i mitt rum, håller på att göra om den :) ska fortsätta nu!

xoxo!

Jag och Erik pratar

Jag och Erik pratade lite:



Jag: Om din tjej, eller "tjej" och du är ihop om två år och hon råkar gå upp 150 kilo, skulle du göra slut då?



Erik: "Råkar". Nä det tror jag inte, men hon skulle nog vilja göra slut med mig för jag skulle nog börja dra lite pikar som skulle få henne att tröttna, typ..

Jag: om hon förlorade ett ben då?


Erik: Nejfan, det skulle inte bero på ett förlorat ben. Antagligen skulle hon ändras som person efter det iofs, det kanske skulle få det att ta slut. Men skulle hon fortsätta va sig själv så hade det varit OK

Jag: okey då vet jag


Erik: Har du planerat att dumpa niclas bli ihop med mig, bli fet och förlora ett ben

Jag: Hahahhaha , nej absolut inte, hahahaha :)

Erik: Tackar, fan vad alla höjer mitt självfötroende idag då 

Jag: Meeh, menade inte så...

Erik: Nej ja vet


Alla gillar tjejer

Jag och en killpolare pratade lite, och vi kom fram till att hela mystiken med att vara tjej och kille verkligen finns. Världen ser inte riktigt ut så som man tror. Man har uppfattningen om att killarna är de som playar runt och som är "bad guys". Bara för att man hör att de har varit med den ena tjejen efter det andra. Han dejtar henne, henne och henne samtidigt.

Men egentligen är vi tjejer exakt lika "bad girls" om inte mer eftersom att vi alltid ska hålla allting hemligt.  "Vi kan träffas, men vi är inte ihop och helst ska ingen veta ngt, ju färre ju bättre". Killar är mer ärliga om vilka dom träffar och därför låter det mer playigt än en tjej som "inte dejtar någon" ;) Tänk på det =)

....



min dag: Idag har jag haft föreläsning från 8-12. Sedan hälsade jag på baby på jobbet, sedan åkte vi och åt lunch och nu ska jag sova lite innan jag ska till jobbet och träffa baby igen. gud vad roligt inlägg. är dödstrött. puss

Cause, cause it so easy

Idag var jag uppe halv 10, Riktigt Tidigt!!
Här är min dagsplanering :

[ x ] Jogga 09.45

[   ] Plugga 11.00

[   ] Träna på Studio Aktiv  14.00

[   ] Gå till Tre affären och lämna in papper 16.30

[   ] Jobba på Citysälj 17.30

[   ] Plugga 21.30

[   ] Träffa Niclas

Hade egentligen behövt göra lite mer saker, men jag hinner inte.  Önskar att ett dygn var 38 timmar istället för 24.



Tänk på att dricka mycket vatten, det renar kroppen!

xoxo!!