utekväll

Snart ska jag och Olsson, Rickard och Phillip ut och busa, brukar gå vilt till får se hur det blir ikväll.


Tänk på att..

Tänk på att säga till alla ni älskar hur mycket dom betyder för er. Några som betyder väldigt mycket för mig är min familj.

Här kommer en bild på mig och mina syskon från i Julas. :) Även fast vi inte är så lika så betyder dom oerhört mycket för mig, Älskar er mina söta syskon :)


torsdagskväll

och självklart ska vi ut...

lovely morning

Unnnnnnnnnnnnderbar morgon. Vaknar av att solen skiner och alla är glada. Om två timmar ska jag möta min underbara vän Johanna Olsson i stan.  Nybliven singel med killar ;)

Men först ska jag äta frukost, och då menar jag inte en macka + ett glas Juice utan vattenmelon ;) haha.. =) har alltid varit lite annorlunda.
 


Tänk på att...

För varje minut du är arg - förlorar du 60 sekunder av glädje

fruktsallad

På jobbet har vi "Fruit at work", så jag och Olsson gjorde en fruktsallad  ;D Nyttigt och gott.

Kändisdejta



Vilken kändis skulle du dejta? http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/default.aspx

Djurkyrkogården

Igår såg jag filmen Djurkyrkogården... ville inte erkänna att den var läskig för niclas, men den var det. Lite iallafall. Hatar när dom skär med kvivar genom hälsenor och skär ut ögonen och sånt äckligt på folk. Klarar inte av att se sånt. 
 

Jag är godissugen

punkt!

smögen baby


niclas och han pappa

Johan + dandy

veronica och Mattias

Mattias + babe

Niclas dyker


lite pics från igår

Här kommer lite bilder från när jag och Johanna åt thaimat... vilket man iof inte ser på bilderna ;)





överskattad batmanfilm

Okey den nya Batmanfilmen var bra (The dark knight). Men inte sådär suuuuuuuper duper bra som alla säger att den ska vara?  Eller var det jag som hade för höga förväntningar?

otursdag

Jag satt i soffan hos Niclas och blev så himmla sugen på att åka utomlands.  :D

Så sprang nästan till datorn och skulle kolla sista minutenresor tills idag. Det fanns en resa med EN plats kvar :( Kul att åka själv?
Blev lite halvt ledsen där. Jag hade hoppet kvar in i sista sekund om att vi kunde hitta en sista minutenresa men det fanns ingen. Och imorgon kan vi inte åka pga Niclas jobb han måste vara tillbaka här på Tisdag nästa vecka. Otur.

Sen har vi båda tränar lite.. och nu kom vi på att vi skulle åka till Djurparken med mina småbrorsor... men otursdagen som jag har så stänger den kl 18.00. Alltvå 2,5 timma kvar och då skulle det bli stressigt med tanke på att vi måste göra oss iordning och åka dit osv..

otur otur..

nu ska vi till Lager 157 iallafall och bada på vägen. lite tur iaf? eller?


18 år och myndig? NEJ

På jobbet ;)

Fjortis: Assåååå jaa är fan inte intresseerad
Laila: Vad är du inte intresserad av?
Fjortis: Av den skit du snackar om
Laila: Vad pratar jag om då?
Fjortis: Av.. ehhh... heminredning och sån jävla skit
Laila: Är du 18 år och myndig?
Fjortis: Neeee det är jag inte
Laila: Okey, Jag märker det. Hejdå *lägger på*


Det kommer aldrig hända

Jag är mycket, mycket skeptiskt till detta. Aldrig att jag kommer att använda den skiten, sedan skiter jag i om det är miljövänligt eller inte. Men NEJ tack, vad VIDRIGT..!!!!!

http://www.aftonbladet.se/kvinna/article2895337.ab

The Dark Knight

Jag och Niclas bokade 2 biljetter till den nya Batmanfilmen ikväll, hört att den ska vara skitbra, någon som vet?

okej då vet vi?


norska

cp-truck - rullstol [confused]
klante-tejp - plåster
fräsetuss - tomtebloss
brusefotölj - toalett
tallefjant - ekorre
brus - läsk
gulebøj - banan

shoppoholic

idag har Jag och Johanna shoppat i stan :)

köpte en ring, ett armband, två halsband och ett par örhängen. och två privata saker  ;)
nyfikna va? ;);)

Sedan åt vi lite Thaimat också.....

utomlands?

Det är så varmt! Känns som att man är utomlands.  :)
Tog en bild på mig och Johanna när vi solade lite innan. Här kommer den ;)

facebook nörd

Kan man alltid lita på facebook?


reflextest


hjärtahjärtahjärta!


halsband





Fick ett jättegulligt halsband av min syster Linda idag som hon köpte i Grekland =)

kungshamn

Snart ska jag åka till kungshamn till niclas pappas flickväns stuga. Ska vara där över helgen så kommer hem på söndag. :) Så snart kommer niclas, hans brorsa mattias och hans syster veronica och hämtar mig. Puss och kram

sådär jaaaa

igår gick det rätt vilt till....
först va vi hos alexandra på förfest som jag skrev innan.  Sedan skulle vi ta bussen till philip, men vi ångrade oss så vi hoppade av bussen.

Vi tyckte att det var långt att gå ifrån norrmalm till stan, så vi träffade på en 70 årig gubbe som vi frågade om han kunde sjutsa oss mot betalning. Självklart kunde han det ;) (fast han ville inte ha betalt)

Efter det så gick vi till en förfest som niclas var på, vid thai silk hos jonas. Väldigt trevligt och roligt. =)
Sedan drog vi till vimmel, och sedan swing. helt lyckad kväll. :)

glömde min kamera hemma så har inga kort =)

barbie girl



Någon som minns den här videon?? :)

drink

Idag alla bloggisar har jag och niclas varit så duktiga att vi tränat på studio aktiv..!! och sedan har vi faktiskt lagat mat ihop med. Superduktigt!

Nu är jag hos alexandra och förfestar...  puss o kram solong!


koka banan?



Enligt sidan http://www.gnarpan.com/kalorier/kalori_tab.html#B så innehåller en vanlig banan 104 kcal per hundra gram.
Men om man ska koka en banan innehåller den 140 kcal. Vatten innehåller väll inte ens kalorier? Och fråga två är; Vem kokar en banan?


mystisk kvinna i fönstret = jag?

På väg till jobbet gick jag förbi apoteket, och när jag kollade in genom skyltfönsterna ser jag Elvis (Elvira) stå vid  kassan och i full fart, helt stressad packa ner massa olika medeciner som hon köpt. Inget allvarligt utan pencellin osv..

Så såg jag hennes förvånade och förbryllade min som " Vem fan är du som står och glor på mig" Innan hon började skratta när hon såg att det var jag. Haha lite roligt :)


Jobba eller jobba?

Godmorgon!  Sitter här och funderar på om jag ska gå och jobba eller gå och jobba..?  Vad tycker ni? Synd att jobba för det är så fint väder! Jag känner mig lite bussugen =)

Den filmen är så jävla fin :)


åhh..

Just nu kan du inte nå det önskade nummret , var vänligen försök igen om en liten stund. The nummber you have ......

prata snabbt??

Pratar med elvira i telefon. Hon skulle förklara varför hennes internet inte fungerade.

" Internet funkar inte jag blir så jävla fucking irriterad. Pappa tog med sig den ena datorn och den trådlösa internet funkar inte och vi brukar koppla in den vanliga datorn i sladden men den andra datorn funkar inte att koppla in direkt och pappa trodde att min dator funkade att koppla in så han tog med sig vår vanliga dator och sket i det så jag blir så himmla irriterad."



Okey detta var kanske inte så roligt att man asgarvar, men tänk er en 19 årig tjej vara upprörd över internet så att hon säger alla ord på samma gång, så snabbt pratade hon. :P Hjälp.

Citysälj

Nu sitter jag på jobbet och säljer lite prenumerationer på Bonniertidningar (Illustread vetenskap, iform, gör det själv osv..) till olika privatpersoner. Har haft en liten "minisemester" nu, men nu är jag Back on track igen!



Rätt roliga ändå. Har saknar jobbet lite, det är faktiskt kul att prata med folk och sälja olika tidningar, speciellt när dom är trevliga. Sedan finns det ju undantag på "lite" otrevligare kunder. Haha, det finns stunder när jag bara velat slå sönder hela datorn. Lycklitvis har jag inte haft någon sådan idag! Men de flesta man ringer till är faktiskt supertrevliga :) Sådana kunder gillar vi! :)

Innan jag började på ett telemarkingföretag trodde jag att alla telefonförsäljare lurades och att det alltid fanns en baktanke och något lurt bakom allting. Men det finns det faktiskt inte, SUPRISE !!

Nä men citysälj är ett mycket bra företag att extrajobba på! man tjänar jävligt bra, alla är glada och trevliga och sedan består 90% av alla utav ungdomar vilket gör det roligare ;) 

Jag är en tenho!!!! (skrivet av phillip) Tenho är ett intärnt ord som vissa här använder, vet inte riktigt vad det betyder men det kanske jag inte vill veta heller.

puss å kram

Bort med Snyggast.com!


Blir så himla irriterad på sidan snyggast.com. Tycker att det är helt sjukt att fjortonåriga tjejer utan vett i huvudet lägger ut bilder på deras upptryckta bröst, svankande rygg och kåta blick för att få äckliga och vidriga kommentarer av snuskiga äckelmän som sitter framför Internet och runkar till deras bilder. Bara bilden av det får mig att rysa.
Tjejer vad tänker ni med egentligen?!?



En kommentar till den här bilden:

Igår klockan 21:42

 

AnteS_25 från Stockholm

"Du är väldigt snygg tycker jag! Har du
en kamera eller cam? Visar du dig för
mig så kan jag sätta in upp till
1500-2000kr till dig eller tanka din
mobil. Helt seriöst. Du får pengarna direkt. Msn?"


Ante som är 25 år (eller vem vet hur gammal han egentligen är? 45?? 60?? ) är tydligen så ful att han inte kan få tjejer irl, utan desperat frågar en 14 åring om hon kan visa sig i webcam mot betalning?!?
Fy fan vad sjukt!


Eller

Igår klockan 12:09

 

Kjellmo_37 från Västerbotten

"uuhhh sexiga bröst." Ni tjejer som sätter upp sådana bilder på snyggast, känner ni er speciella när gamla gubbar säger att ni är sexiga och att ni duger för dom som vilket random-sexobjekt som helst?  Undrar bara för det skulle vara sjuuukt intressant att veta VARFÖR ni lägger ut sådana bilder? Bilder som aldrig försvinner från Internet utan som bara cirkulerar runt. Vem vet om dom hamnar på ett porrfilmomslag i något land? Även om det verkar långt ifrån verkligheten så har det faktiskt hänt.

































Lägg ner hela snyggast sidan. För att inte bara klaga på tjejerna så kan alla små fjortiskillar som tar kort i webcam där man endast ser konturerna av ögonen, munnen och håret börja ta VANLIGA kort med en VANLIG kamera där man faktiskt ser att ni har vanlig hud och inte en helt sönder photoshoppade där ni ser ut att ha hud som små barnrumpor. Så sjuukt besvikna tjejerna blir när de ser er i verkligheten.



Och om ni vill klaga på att jag lägger ut bilder på er på min blogg, så får ni faktiskt skylla er själva!! Skyll aldrig på att tjejer är ett objekt som faller för hur samhället vill att tjejer ska vara. Ingen kan tvinga någon och även om ni tjejer tror att ni gör det som väntas av er så väljer ni faktiskt helt själva vad ni vill visa upp och inte. Jag säger inte att det är fel att ta en sådan bild, gör vad ni vill hemma med eran kamera. Men för guds skull lägg inte upp dom på snyggast.se eller liknande sidor!


Ni kanske säger" Men gå inte in på sidan då". Och nej tack, det gör jag inte heller. Råkade faktiskt i förbifart titta förbi sidan idag av en ren slump. Och det är för eran skull, inte för min, som jag säger det här. För det är ni som döms, och ni som blir utsatta, inte jag! Så varför bryr jag mig? För att jag tycker att det är rent ut sagt vidrigt att se hur småtjejer kan vara så lättmanipulerade och jag tycker att det är äckligt att se pedofilers kommentarer till tjejer som kunde varit min egen syster!!


Utan att tveka så VET jag även att 99% av alla tjejer aldrig skulle visa sina föräldrar bilderna? Varför inte?? För att ni skulle skämmas!! Ni vet att det inte är rätt, och ni vet att de personer som står er riktigt nära och som (jag kan inte tala för alla), men de flesta föräldrar vill bara sina barns bästa och ni vet att de inte skulle gilla det. Så varför gör ni det då?!? Bekräftelse?? Livet handlar om så mycket mer än att få några rader skrivna av någon kille/man/snuskgubbe som ändå bor flera mil bort att du ser sexig ut.


Elin persson 16 år vad är det du tänker med när du lägger ut en sån här bild??


Eller du "Kinkiis" varför visar du nästan hela jävla, (ursäkta språket), fittan.
  Vad vinner du på det? Vill bara veta? Vinner du respekt?? Nej. Vinner du mer kärlek? Absolut inte, Kärlek ska vara någonting äkta och inte komma från någon kåt jävla äckel man sittandes med ölmage bakom dataskärmen runkandes. Och även om dom skriver snälla kommentarer så är ni ändå inte unika. För vet du en sak?? De skriver samma jävla äckliga kommentarer till tjugo andra tjejer med. Tänk på det!!



















Tänk på vad jag sagt. Och om du känner igen dig, ta åt dig. Peace and love / Laila..!!


Liseberg

Idag var jag, Niclas och Alexandra på Liseberg heeeela dagen. Ass kul ;D Jag och alexandra skrattade ihjäl oss när vi åkte en barnkarusell, som var båtar som åkte runt runt samtidigt som dom åkte upp och ner, minns inte namnet men vi åkte den flera gånger i rad och as garvade. Riktigt rolig. Men självklart åkte vi också höjdskräcken, balder och lite mer "farliga".
 
Niclas ville till spökhuset, men jag och alexandra tyckte att den såg läskig ut =) Jag och Alexandra flaschade även boobs för kameran på flumride. Rätt gött garv vi drog sen, småkillarna var helt fashinerade av bilden ;) och just det!!  Jag och Alexandra raggade upp 6 åriga Albin. Vi sa att han fick välja våra namn. Alexandra skulle heta madelene. Jag fick heta Andreas först, men jag ville ha ett tjejnamn och då döpte han om mig till Selma, efter hans katt. Tragiskt men sant ;P

 Sova nu helt slut. Puss!!

Mina kändisdubbelgångare


Myskväll

Nu ska jag snart till Niclas, kolla film och mysa :) Imorgon ska vi 2 och Alexandra till Liseberg och busa =) Hoppas att det är soligt då, :) Men kollade vädret och det ser ut som det iallafall =)  här kommer lite bilder från turkiet  :)




Efterfesten



Så här känns det att logga in på efterfesten.com.. Varför har folk ens efterfesten längre? Jag har det endast för att skriva ut min blogg på min presentation ;P haha.. Lite löjligt kanske, men varför ha efterfesten när facebook är mycket bättre.

Var bara tvungen ...

Var bara tvungen att lägga upp den  ;)


lovely turkey

turkiet var uuuuundderbart.... det enda hemska där var jordbävningen halv 7 på morgonen. blev livrädd. Tänkte skriva hejdåsms till alla jag älskar, men som tur var slapp jag :P  Jag och Niclas hade så otroooligt mysigt, gillar honom som fan ;) puss å kram

det sista innan turkiet

så nu har jag precis kommit hem från stan och lite annat... Har köpt det sista innan resan nu. Planet går 9 ikväll.

Väderkarta

Ngn som inte finns?



Läste om det på expressen.se. Hon föddes i Spanien, och fick inget födelsebevis, så hon får inte ta körkort, kan inte ha ett jobb eller resa utomlands för hon får inget pass. Gud vad sjukt?  Varför skaffade hennes föräldrar inte ett födelsebevis direkt när hon föddes, varför vänta och dra ut på problemet tills hon blir 16?

Lösningen kostar 750 pund för att skaffa ett engelskt medborgarskap. förstår inte varför hon inte gör det då? Det är ju LÄTT värt pengarna. Smartafamiljen.com

Danny Saucedo

Satt nyss hos johanna och kollade in massa olika youtubeklipp på Björn Gustafsson, men allting slutade med att vi satt och kollade på Danny Saucedo. Vi fasnade där och kom inte vidare, klipp efter klipp satt vi helt fastklistrade vid datorn. Men han är ju så sjuuuukt het. Tycker inte ni?
IMG 2510
IMG 2603
IMG 2830


Joggingtur vs Jehovas vittne

Var ute och joggade i en halvtimma, till kyppegården och tillbaka. När jag sedan gick av spåret, helt slut och trött kom det fram en gammal kvinna med en korg i handen och började sticka in massa papper i handen på mig.

Jag kollade bara på henne och sa. "Nej tack", helt artigt. Då började hon prata med brytande finska om Jehovas vittne och att jag måste tänkte över saker osv... Jag bara suckade och gick därifrån. Lite fel ställe att försöka att värva nya människor till deras säkt, det kanske du borde ha tänkt på lilla gumman.

Olika hårfärger

Gick in på en sida där man gör om sitt utseende. Man kan ändra smink, ögonfärg, hårfärg och olika frisyrer. Testade mig lite fram mellan allting. superkul =) Speciellt hårfägerna var intressanta att se vilken man passade bäst i =)
Här får ni lite smakprov.

orginalbilden... :)



Här ändrade jag bara sminket. Men inte hårfärg eller hår överhuvudtaget :)


Här har jag brunt hår



Och rött



och mörkhårig




Pröva själva . www.taaz.com :)

Britney spears

Satt och tänkte på hur mycket man förändras. Kolla bara britney spears, hon var så söt när hon var liten och ung.

Här är hon fortfarande söt

 

Här dansar hon i underkläder?

 

Och här har hon förlorat förståndet....


Söndagar är ...


Söndagar är alltid så slappa. Så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Mean Girls för 22 gånger i mitt liv :)
Tröttnar aldrig på den :) puss och kram


Idag åker ...


Idag åker Marko till Norge och är borta till november. Kommer sakna honom eftersom att han är en utav mina bästa killkompisar. Han hade avskedsfest igår. Jäätterolig verkligen :) Hade inte tråkigt en sekund. Tappade iof bort mitt fritidskort med som var nytt.. Känns tråkigt att lägga ut 550 kronor igen på ett jävla busskort som jag ändå kommer tappa  bort igen. Ne får ta körkort nu istället.  :) Här kommer lite festbilder :)




Grattis till miiiiiiiiiiiig!

Idag har jag namnsdag :) Hade glömt det men tack till alla som påminde mig :) så otroooligt söta :)