And then she went out for a run

Runt , runt, 1320 meter, 2640 meter, , 3960 meter, 5280 mteer, 6600 meter. 1 år sedan jag joggade runt den sjön, och det kändes så himla skönt att vara tillbaka! Musik i öronen som pumpar och tankar som snurrar.. skulle kunna jogga runt där hela dagen om det inte vore så att jag har massa andra saker idag att göra.

Den sjön känns så himla trygg, runt den har jag svettats, gråtit, skrattat, varit olycklig, lycklig... Älskar det!


Självklart är jag SNYGG

Ibland så kan jag bli så irriterad på folk. Har man dåligt självförtroende så tänker folk: "AHH MEN GUUUUD, TYCK OM DIG SJÄLV!!!! DU SOM ÄR SÅ FIN GUMMAN." Och har man bra självförtroende: "MEEN GUUUUD VEM TROR HON ATT HON ÄR?!?" seriöst, jag blir så trött på alla idiotiska kommentarer.

Jag träffade en gammal kompis i stan idag, så vi stannade och pratade lite ytligt om allt möjligt och efter att vi pratat i två minuter gick en annan tjej förbi. Då sa min "kompis"; "alltså, hon tror att hon är så jävla snygg, jag blir så irriterad på henne". Men jag förstår inte grejjen med att ens orka kommentera att man blir irriterad över att en person tror att hon är snygg?!?, så jag bytte ämne. 

Bättre att vara stolt över sig själv än att sätta på kent på kvällarna och skära sig i armarna varje kväll. Sedan behöver man självklart inte vara överdriven, då har det gått till överdrift, men folk verkar ha svårt med att se folk ha självförtroende? PINSAMT. Desto nöjdare man är med sig själv desto mindre ser man ner på andra, och framförallt desto mindre snackar man skit om andra, för man känner inget behov att klanka ner på folk för att höja upp sig själv. Bara för att man själv tycker att man är snygg betyder det inte att man tycker att alla andra är fula.Tänk på det!

Puss och kram!! :)

Gästbloggaren Niclas (=Jag)


Idag gäst bloggar jag, Niclas (Lailas pojkvän) på Lailas blogg eftersom hon är så trött. Först har hon vart så duktigt så att hon har följt med mig på morgonen och gått en 5 km morgonpromenad, det var ambitiöst. Det hade gått hål i mina joggingskor så det läckta in vatten..

Sen har Laila pluggat matte statistik hela dagen och sen har hon dessutom jobbat på kvällen med att sälja per telefon hon tjänade dryga 2000 så det var väl bra eftersom hon brände 6000 på en jacka i söndags... men den var väldigt snygg faktiskt.

Ibland brukar Laila skämta med folk att hon säljer så bra för att hon samtidigt har webcam och en del har trott på det. Smart grej att ha webbcam på TM företag men då måste ju alla som jobbar tänka på hur dom ser ut hela tiden och det hade ju vart lite jobbigt.. Nu är det riktigt mörkt och tråkigt ute..här är en bild från sommaren..en bild Laila har tagit på mig och brorsan i Smögen..


Nu ska jag stänga in henne i en bur! Ha det så bra!


Efter?

Igår såg jag filmen Djävulen bär prada. Jag är nog ett år efter med att se den, men den var bra :)

Svar på frågor

Heej!!  underbar måndag. :D
Började dagen med att gå ut och gå en powerwalk med Niclas i en timma. Nu har jag ätit frukost, pluggar även matte, ska fortsätta snart :)




Har ju fått massa frågor av er. Tänkte svara på två utav dom nu, för mer hinner jag inte svara på eftersom att jag måste plugga också! Svarar på resten senare. :)

La pregunta numero uno: Vad använder du för hårprodukter?
Schampoo:

Inpackning:



Balsam:

Skyddspray mot plattång:


La pregunta numero dos: Hur fixar du dig på morgonen och hur lång tid tar det?
Beror ju självklart vad jag gör?!? Duschar jag + plattar håret + sminkar mig + välja ut kläder tar det en timma, nej nu var jag tidsoptimist, kanske en och en halv timma för jag gör allting så långsamt. Duchar i en halvtimma, plattar håret i en 20 minuter och sminkar mig i 15 minuter och väljer kläder resten av resterande tiden. Sedan svamlar jag runt och hittar alltid på massa andra saker under tiden, pratar i telefon, ser någon intressant tidning hemma som jag börjar läsa i. Byter kläder 100 gånger. Stannar till vid tv.n och tittar lite. Men skulle jag skynda mig skulle det nog ta en halvtimma. Hahaha! (som om inte det är lång tid).

Home-Sweet-Home

Gud vad skönt att bara vara hemma, känner mig jättetrött men det kanske man ska vara på en söndag. Köpte iallafall en vit Woolrich jacka på NK. Nu är Niclas på gymmet, och jag borde plugga. men jag orkar inte. Jag är så jävla trött, vill egentligen bara vara. Det är skönt. Ibland. Samtidigt som man känner stress.




NK

Godmorgon alla glada människor!


Idag vaknade vi 11.10. FAAAN tänkte jag, vi som skulle vara uppe tidigt för att åka till Nk i göteborg som stänger 4, och innan dess åka hem till pappa och säga hejdå eftersom att han åker till stockholm i en vecka för att jobba. "Men han kom ju hem igår" tänker vissa då. Jaaa han är borta och reser rätt mkt... Men när Niclas kom på att man ska ställa tilbaka klockan en timme så var vi inte så försenade ändå. BRA DÄR :) 

Hur som helst så ska jag försöka att hitta en vinterjacka. Först ville jag ha en woolrich jacka som fans på Jonlina, men den som jag vill ha är slutsåld, för dom hade bara ett exemplar av den så vi får åka till NK och kolla där efter någon annan jacka. Vet inte vad man ska ha för jacka. Canada Goose känns så vanligt och ute. Woolrich känns lite tråkig. Jaa jag vet inte, hoppas att det finns ngt. Att ha en jacka från Mq, eller någon annan affär känns så B .Fyyyy för att ha en jacka därifrån. "peppar peppar ta i trä".

Just nu ser vi när NIcole Richie blir PUNK`D.



Puss och kram!! <3 Love u all!

Jag längtar till Milano





Den 18-20 november ska jag och min baby till Milano. :) Ska bli supermysigt att komma bort från Borås/Sverige till ett annat ställe.  Längtar !!

Grattis Gisele



Pappa var ju i Egypten nyss, med sig hade en en tidning Gq med Gisele Bunchen på omslaget som han läste i under flygresant. Denna bedårande vackra kvinna är med all säkerhet världens vackraste kvinna eller iallafall en av dem!
Bildena är magiska, men så i intervjun frågar reportern om hon någon gång i hennes tio år långa karriär i modellbranchen har stött på en tjej med ätstörningar?

Gisele svarar"-Nej absolut inte!. Det är en myt att det finns ätstörningar ibland oss modeller. De som påstår det är bara avundsjuka på att det finns en liten grupp människor som är perfekta för detta jobbet!"

Där och då förvandlades hon ifrån världens vackraste till världens vidrigaste människa. På två röda sekunder hade all hennes bedårande skönhet runnit ut ur tidningen och kvar var en hycklande fitta som iochmed sitt uttalande fick ännu fler kvinnor att få ätstörningar. Grattis Gisele...


Yesterday




Ingen kan någonsin ta bort gårdagen, men hade man vetat morgondagen hade storyn kanske varit annorlunda. Vi borde vara tacksamma för alla våra lyckliga dagar istället för att se tillbaka på en dålig.

reda ut det där med i och på

Vissa människor säger ofta fel när det gäller orden i och på. T.ex "jag är i Borås, jag är på Borås". Snälla lilla vän det heter i hör man den personen säga. "suck" Så jag kom på att den personen som alltid säger fel på i och på aldrig kommer att säga fel på detta: 
Han är i mig ( RÄTT)
Han är på mig ( RÄTT) 

Han är ju båda sakerna samtidigt, så nu kan du inte säga fel =) 



Your guardian angel

Hejsan alla glad!

Ute är det rätt mulet, tråkigt men va fan, bara hälsan är på topp så spelar vädret egentligen ingen roll. Även om man blir mkt gladare av sol. Snart ska jag till skolan och plugga matte-statistik. Jag vet, det eviga tjötandet om att plugga, plugga, plugga. ska snart gå ner till stan, köpa ett par stora glasögon, ta min stora trave med böcker under armen, ha knästrumpor, två flätor i håret och byta stil totalt. Idag kommer pappa hem också, han har varit i Egypten och föreläst. För dom som inte vet det så forskar han om Cancer, han är läkare.

Nu måste jag gå till skolan, sålänge kan ni ju lyssna på en helt underbar låt! :)

 

Puss mina sötnosar!

To a friend of mine.


Ta alla mina känslor,ta dem alla min vän, men säg mig vad kan bli din vinst?

Torsdag morgon

God förmiddag mina damer och herrar!
Idag skiner solen! toppen. Jag och min klasskompis sitter här och ska plugga matte-statistik.

Senare idag ska jag till göteborg och fota. Egentligen skulle jag vara uppe i Stockholm nu och vara modell för bobbys hårstudio, tydligen någon B kändisfrisör som jag inte har en aning om vem det är, men det orkade jag inte så jag tackade nej. Fotografen i Göteborg tycker jag är mer proffsig. :)

På tal om att välja någonting. Jag vill ha massa massa nya kläder, men jag hittar ingenting. Och så vill jag ha en ny vinterjacka., men jag hittar ingen heller. Jävla skitsverige! Eller nej, jävla affärer. I Borås har vi bara Jolina och MQ som är intressanta affärer. Resten är bara B-HM och lilla Gina Tricot. Köper man någonting där så kan man räkna med att halva Borås har köpt exakt samma klädesplagg. Tråkigt, tråkigt!! Kanske borde åka upp till stockholm idag ändå... där finns iallafall shopping.

PLUGGTIPS ! :)

Eftersom att jag pluggar så mycket tänkte jag ge er lite pluggtips!!
 Plugga bekvämt! Sätt på dig en mysig tröjja, mysiga tofflorna och sätt dig med en mugg kaffe, ett glas saft eller något annat du kan ta en klunk av ibland för att få upp blodsockret.

 Inte för bekvämt, Sätt sig t ex. inte i soffa eller lägg dig inte i sängen och plugga. Det blir för bekvämt och du har inte lika bra koncentrationsförmåga som om du sitter rakt upp på en stol. Då blir fokus endast på papprena och inte på hur skönt du har och hur skönt det är att softläsa. När man ska plugga ska man endast ha koncentration på en sak. 

 Bra belysning, Tänk på att ha en bra lampa att som lyser upp. Du får mer energi av ljuset och du blir pigg! 

 Plugga inte för sent, Skjut inte upp pluggandet och tänk att du bara ska göra en sak, och sedan en sak till. Och sedan tänker du att en kvart till av det här tv programmet kan du lika väl unna dig. Har du prov, uppgifter eller något annat som väntar inom skolan så är det lika bra att göra det. När du har pluggat så känner du dig mycket bättre än om du sätter dig klockan nio och har ångest över att klockan börjar ticka mot läggdags.
 
Stäng av tvn och datorn (om du nu inte jobbar med den). Stäng framförallt av msn, och alla andra störmoment som du faktiskt inte behöver när du ska plugga. Det öker koncentrationen och du slipper bli störd. 

 Strukturera upp dina studier, Bestäm ett mål som du har att uppnå varje dag. Du ska nå ett visst mål innan du slutat plugga, annars tänker du, " Jag gör det imorgon, senare" och så blir det inte så för nästa gång tänker du samma sak. Ha fokus, ha ett mål och försök att nå det varje dag. Det gör att dina studier blir planerade och du slipper hetsläsa, lära dig.


Försök även att hitta det roliga i pluggandet och försök verkligen att tycka att det är intressant, annars kommer du aldrig att lära dig. Försök att se det bra och roliga i det hela och tänk inte negativt. Desto mer positiv du är desto lättare har du för att lära dig!

Lycka till nu ! :)

Netto med mjukis

Jag glömde att säga en viktig sak i mitt förra inlägg. Just det om KLASS! Vissa människor går runt med en nettopåse på stan, visst handla på netto jag bryr mig inte, dom kan säkert ha bra saker där ibland.

Men gå inte runt på stan och " SER ALLA ATT JAG HANDLAR PÅ NETTO?!?! Och stå och skylta med påsen sådär, det är bara pinsamt. Speciellt dom där som jag såg idag som går med mjukisbyxor, luvtröja, sin gamla everestjacka och en cigg i käften, tre kilo fundation och bara " åhh.. netto!" förstår ni! Visst dom kanske inte säger just netto men dom tycker att dom ser jäääätte coola ut när dom i själva verket ser så dumma ut.



Om ni ska handla på Netto så sätt i varje fall på er vanliga jeans så att ni kan skilja er från majoriteten som handlar där! Jag bryr mig inte om ni säger : jaa men mjukisbyxor är så skönt att ha på sig. JAG BRYR MIG INTE OM DET! Det är skönt att knulla med, men ändå gör man inte det mitt på stan.

Nu ska jag iväg och jobba :)

puss älskar er !!


Feeders?!?

Idag har jag pluggat mest hela dagen...sååå skönt! (ironisk)

Imorgon blir det ännu tuffare med massor av plugg, rå plugga verkligen...

Jag tänkte prata just om det med feeders. Har ni sett det tv-programmet som går på tv ibland?Jag tror att det går på onsdagar. Det där tjockisprogrammet. Fan vad det är bra tv, folk tittar verkligen på det meningslösa programmet just bara för att det är så jävla sjukt!

Feeders är bra tv för man har så jäkla svårt att förstå det. Hur kan ngn vilja mata ihjäl sin partner? För man kan verkligen inte älska sin partner om de vill mata dem till döds, till hälsoproblem och till massa onödiga sjukdommar. De kommer ju inte att leva så länge det är en sak som är säkert. Jag kan inte riktigt förstå det där. Varför vill man ha en så enormt tjock partner, okey om man kanske föredrar en större partner, men att mata ihjäl sin flickvän är ju helt jävla sinnerrubbat!!! jag förstår verkligen inte grejjer med det hela!! TOTALT SINNESSJUKT!!



Såg ett annat programm om feeders en gång, där kvinnan var så fet att mannen fick tvätta henne, och det var precis så han hade velat ha det. Stackars kvinna! Sjuka männniskor..riktigt sjuka. Fyfan vad VIDRIGT!!

Puss lovers!


YEEEEEEEEEES!

Hej folket i Sverige!


Idag känner jag mig på topp!!
Det beror på att jag åt min första frukost innan skolan, ja iallafall en liten macka.!
Yes, that's true. Jag brukar inte ha någon som helst aptit på morgonen, brukar t.o.m må illa av att ens äta någonting överhuvudtaget innan klockan 11-12.

Men jag gjorde ett framsteg imorse! Wihoo! Jag känner mig nästan som en del av allmänheten  hahaha! Nej men annars brukar jag bara fixa mig, borsta tänderna och rusa till högskolan. Men den här morgonen var annorlunda, jag vet inte vad som flög i mig men det var otroligt bra! Jag var så himla energisk, sjukt nästan. Nu sitter jag i skolan med Dzenana och vi ska plugga företag och matte-statistik idag.

Puss, vi hörs senare!

And then she got some photos

Här är tre bilder från plåtningen i måndags. Har bara hunnit få dom här tre korten hittils lägger upp mer sedan när fotografen skickat dom. :)






Tro inte att du är snygg, för det är du inte

Är den killen helt jävla dum i huvudet?
Skulle min kille säga någonting sådant till mig skulle jag hämta en stor jävla sten och släppa den över honom så att han begravdes under den. haha.

Hur stor jag än är så är det inte okey att säga så. Visst så kan man säga det på ett bra sätt, men den killen verkar vara helt borta.




Tänk om Niclas skulle säga så till mig, Try me baby, try me säger jag bara;)













Pusss!


"Victoria Silvstedt"

Guuuuuuuud vad rolig, måste bara dela med mig! :)


Dont mess with the Zohan. Haha jag dör av skratt!!


10 sätt att få ett förhållande att funka




1. Säga hur man känner och vad man tycker, hur löjligt det än låter.

2. Alltid vara självständig och aldrig vara beroende av sin partner.

3. Ha sina egna vänner.

4. Kontrollera sin svartsjuka.

5. Lita på sin partner.

6. Alltid behandla sin partner som man själv vill bli behandlad.

7. Försöka vara ifrån varandra, iallafall litegrann.

8. Krydda sexlivet och inte alltid ha det som en rutin.

9. Göra romantiska saker, som tex romantiska middagar.

10.  Sluta aldrig att ge din partner komplimanger och inte ta henne/honom för givet.

Modebloggar

Jag skulle blogga igår, men hann inte. Jag var och fotade på dagen i göteborg och på kvällen jobbade jag. Det är först nu som jag hunnit hem.



Jag tänkte skriva lite om modebloggare. Ngt som jag inte läser vanligtvis eftersom att jag inte hinner, men jag råkade titta förbi ett par för några dagar sedan och jag förstår inte en del har verkligen ingen jävla stil men hänger ut det ändå och tycker verkligen " a men guud vad fint det här är" SERIÖST! tex en blogg. nej föresten jag vill inte namnge några bloggar men det finns speciellt en som verkligen, alltså grovt verkligen inte kan mode. En gång hade hon lagt ut gröna leggings och någon röd tröja, ja fråga mig inte men hon såg ut som en julgran iallfall.

För övrigt så ska jag plugga idag, det behövs.

Take care, love u bitches:)

Universeum

Heej alla bloggare!
Förlåt att jag inte bloggat på ett riktigt bra tag, men jag har verkligen haft fullt upp.

Idag har jag och Niclas varit i universeum i Göteborg, det var rätt kul, men inget man vill göra varje dag kanske. Men hajarna var riktigt coola att se. Första gången jag sett en levande haj så nära!!

Sedan vill jag även påpeka att jag haft en helvit helg!






Sedan får jag inte glömma att påminna er om att tänka på att vara rädda om miljön, det är någonting som påverkar oss alla.

Snart ska Niclas komma och hämta mig, imorgon blir en hård dag. Måste sova ut.
Puss och Kram allihopa !:)